Kedy hlava bolí?

Kedy hlava bolí?

Bolesť závislá na počasí je pociťovaná najčastejšie v záhlaví, pričom spolu so záhlavím bolia aj krčné svaly. Bolesť pri poruchách zraku je lokalizovaná akoby v samotnom oku a začína byť pociťovaná v strede dňa a k večeru sa so stúpajúcou námahou zraku zhoršuje.

 Bolesť pri vysokom krvnom tlaku je často sa vyskytujúca bolesť, čiastočne závislá na zmenách počasia a je lokalizovaná v záhlaví. Bolesť migrenózna je zvláštny druh bolesti hlavy, pri ktorej postihnutý udáva bolesť spravidla v jednej polovici hlavy, prichádza v záchvatoch. Bolesť vznikajúca na psychickom podklade často sprevádza neurotické a depresívne stavy, pričom bolesť je udávaná akoby v celej hlave. Bolesť spojená s chrípkou, nachladnutím, nádchou, zápalom tvárových dutín je sprevádzaná zvýšenou teplotou. Jedno, akou bolesťou trpíte, poraďte sa s naším lekárnikom, ktorý Vám odporučí ten správny liek na danú bolesť. Vplyv týchto liekov ale môže byť niekedy veľmi individuálny. Skúsenosti z minulosti Vám napovedia, po čom siahnuť.

Súvisiace produkty
Liek sa používa proti bolesti (analgetikum), na zníženie horúčky a proti zápalu (nesteroidové antiflogistikum…
8,09 €
6,89 €
Liek Ibalgin obsahuje liečivo ibuprofen, ktoré patrí do skupiny nesteroidných protizápalových liečiv. Ibalgin zmierňuje…
3,99 €
3,39 €

Facebook