Prečo konzumovať rybí tuk?

Prečo konzumovať rybí tuk?

Rybí tuk je jedným z výživových doplnkov, ktorý by nemal chýbať v jedálničku športovca, ale ani bežného človeka. Podieľa a na budovaní svalovej hmoty, podporuje športový výkon, znižuje riziko zranenia a vôbec, je prevenciou mnohých ochorení.

Rybí tuk je známy a zdraviu prospešný najmä kvôli vysokému obsahu omega-3 nenasýtených mastných kyselín, ktoré pozitívne ovplyvňujú napríklad zdravie kardiovaskulárneho systému, chránia pred rakovinou, zlepšujú činnosť mozgu a stav pokožky. Sú v ňom zastúpené aj dôležité vitamíny A, D a E. Viaceré vedecké štúdie naznačili, že je nápomocný pri zhadzovaní prebytočných kilogramov. Pozitívne ovplyvňuje aj duševné rozpoloženie človeka (bojuje proti úzkosti, depresii, strachu, stresu a pod.) Rybí olej je dostupný v tekutej forme, ale aj vo forme dražé či kapsúl, ktoré sú praktické na užívanie. Pri kúpe rybieho oleja treba dbať predovšetkým na kvalitu a samozrejme, dôsledne dodržiavať dávkovanie, aby nedošlo k nepríjemným vedľajším účinkom.

Súvisiace produkty
Výživový doplnok s obsahom rybieho oleja (1000 mg v 1 kapsule; obsahom EPA 18% a DHA 12%, aktívnych omega - 3…
3,79 €
3,29 €
Výživový doplnok s obsahom rybieho oleja (1000 mg v 1 kapsule; obsahom EPA 18% a DHA 12%, aktívnych omega - 3…
12,39 €
10,59 €
Výživový doplnok obahujúci omega-3 nenasýtené mastné kyseliny (EPA a DHA) a vitamín E.
Rybí olej, iecoris aselli oleum - olej z tresčej pečene je prírodným zdrojom omega-3 mastných kyselín a vitamínov A a D…
8,49 €
7,29 €

Facebook