Advanced Health Glutatión sprej

50ml

Glutatión: Strážca nášho celkového zdravia

Glutatión je prírodný zázrak zložený z troch aminokyselín, je oveľa viac ako chemická kombinácia. Tento veľmi silný antioxidant je kľúčový pre naše zdravie a vitalitu, účinne bojuje proti oxidačnému stresu a chráni nás pred rôznymi chorobami. Nachádza sa tak úplne prirodzene vo všetkých našich bunkách s najväčšou produkciou v pečeni, čo potvrdzuje jeho zásadnú úlohu v našom zdraví a v celkovom fungovaní nášho organizmu.

Vitalita v každej kvapke: Úžasná sila Glutatiónu

Presne tak, glutatión je skutočným antioxidačným pokladom, ktorý je zásadný pre naše zdravie. Súčasný životný štýl nás však často vystavuje stresu, toxínom, nezdravej strave a starnutiu, čo následne vedie k jeho nedostatku. Je čas prehodnotiť náš prístup a začať oceňovať túto mocnú látku potrebnú pre udržanie zdravia.

Sprístupnenie aktívneho glutatiónu v sublingválnej forme nám otvára nové horizonty v oblasti našej zdravotnej starostlivosti. Tento skutočne mocný a výnimočný antioxidant tak nielenže bravúrne bojuje aj proti oxidačnému stresu, ale pôsobí tiež ako veľmi silný katalyzátor v riešení príčin mnohých zdravotných výziev, čím prispieva k celkovej harmónii tela a ducha.

  • Duševné zdravie: Podporuje silnú duševnú pohodu a taktiež kvalitný spánok, prináša kľud, harmóniu a vyrovnanosť do nášho života.
  • Obranyschopnosť: Zlepšuje našu celkovú imunitu a pomáha tak telu efektívnejšie bojovať proti rôznym chorobám.
  • Energia: Pomáha nám tiež bojovať proti chronickej únave a obnovuje našu prirodzenú životnú energiu.
  • Zdravie pečene: Chráni celú pečeň pred poškodením a pomáha tak pri liečbe otráv a ochorení pečene.
  • Zdravie obličiek a prostaty: Prináša úľavu pri problémoch s obličkami a prostatou a podporuje ich zdravé fungovanie.
  • Prevencia a liečba: Podporuje prevenciu a liečbu Alzheimerovej choroby, cukrovky, rakoviny, artritídy a kardiovaskulárnych ochorení.
  • Kontrola cholesterolu: Pomáha regulovať hladinu cholesterolu a tiež prispieva k srdcovo-cievnej pohode.
  • Ústne zdravie: Je naozaj účinným pomocníkom pri bolestiach zubov a paradentóze.
  • Zdravé vlasy: Funguje ako vitamín na vlasy, podporuje ich zdravý rast a prirodzený a žiarivý vzhľad.
  • Pekná, mladá a jasná pleť: Bojuje proti akné a má silný omladzujúci efekt na pokožku, dodáva jej tak prirodzený lesk a vitalitu.

Glutatión nám otvára novú kapitolu zdravia a pohody, naplnenú energiou, vitalitou a optimizmom. Je to dar, na ktorý naše telo reaguje skutočne hlbokou vďačnosťou.

Zázračný prírodný elixír celkového zdravia

Tento prírodný elixír zdravia je viac než len doplnkom stravy. Je to súbor zázračných látok, ktorý nám príroda ponúka vo svojej najčistejšej forme. Kombinácia týchto zložiek vytvára unikátny komplex, ktorý prispieva k upevneniu zdravia a vitality ľudského tela a mysle:

  • N-Acetyl Cysteín (NAC): Výkonný antioxidant, ktorý odráža procesy voľných radikálov a je esenciálnou súčasťou tvorby glutatiónu v tele. Funguje ako štít, chrániaci naše bunky pred poškodením.
  • L-Glutamín: Skutočne kľúčová aminokyselina zodpovedná pre správne fungovanie imunitného systému a zdravie čriev a taktiež podporuje rýchlejšiu regeneráciu po fyzickej námahe.
  • Extrakt z Panax Notoginseng: Tradičná rastlina v čínskej medicíne, ktorá vyniká silnými protizápalovými a antioxidačnými vlastnosťami, podporuje srdcovo-cievne zdravie a celkovú vitalitu.
  • Extrakt z Ashwagandha: Staroveká bylina s adaptogénnymi vlastnosťami, ktoré pomáhajú telu zvládať stres a podporujú zdravý spánok a duševnú pohodu.
  • Extrakt z Rosa Roxburghii: Rastlina bohatá na vitamín C s veľmi výraznými antioxidačnými účinkami, ktoré podporujú zdravie pokožky a imunitný systém.
  • Acetyl-L-Karnitín: Aminokyselina, ktorá účinne zvyšuje energiu a výdrž, tiež podporuje srdcovo-cievne zdravie a pomáha pri detoxikácii tela.
  • Kyselina Alfa-Lipoová: Veľmi silná antioxidačná kyselina, ktorá chráni naše bunky pred ich poškodením, podporuje zdravú hladinu cukru v krvi a dlhodobo zlepšuje pamäť a celkovú koncentráciu.
  • Kyselina L-askorbová: Čistá forma vitamínu C, ktorá posilňuje zdravie imunitného systému, tiež zlepšuje zdravie pokožky a pomáha pri liečení rán.

Vďaka týmto zázračným prírodným zložkám je tento produkt skutočným elixírom zdravia, ktorý tak poskytuje komplexnú podporu pre naše telo a myseľ. Pomáha nám nielen zlepšovať naše zdravie a vitalitu, ale tiež nám umožňuje žiť náš život naplno a to s maximálnym pôžitkom.

To najlepšie pre zaistenie našej bunkovej vitality

Glutatión je viac než len nástroj pre prevenciu a liečbu chorôb. Je to prírodný elixír, ktorý podporuje zdravie, vitalitu a krásu. Ponorte sa do sveta, kde zdravie prichádza zvnútra a je viditeľné vo vašom výzore a pocite. Vyskúšajte glutatión elixír – komplex, ktorý posilňuje celkové zdravie a objavte jeho blahodarné účinky na vlastnej koži.

Glutatión elixír komplex: Prínos pre každého z nás

  • Pre dospelých a deti: Tento elixír je vhodný pre všetkých od 3 rokov. Je úplne bezpečný a efektívny pre všetky vekové skupiny.
  • Pre deti s ADHD a autizmom: Glutatión elixír môže poskytnúť silnú podporu aj mnohým deťom trpiacim poruchami ako sú ADHD a autizmus. Jeho silné vlastnosti pomáhajú zlepšovať koncentráciu a celkovú duševnú pohodu.
  • Pre ľudí s chronickými a akútnymi problémami: Ak trpíte dlhodobými zdravotnými ťažkosťami alebo ak bojujete s dočasnými problémami a bolesťami, Glutatión komplex tak poskytuje potrebnú podporu pre vaše telo a umožniť mu obnoviť svoje zdravie.

Má Glutatión Elixír nejaké nežiaduce účinky?

  • Nežiaduce účinky pri tehotných a dojčiacich ženách neboli zaznamenané.
  • Ak ste tehotná alebo dojčíte, pred použitím sa môžete poradiť so svojim lekárom 

 

28,99 €
Skladom na eshope
Dostupné na lekárňach
cena platí len pre internetový predaj
Kód produktu: d833809
Značka: Advanced Health
0
0% zákazníkov odporúča produkt
5
4
3
2
1
K produktu odporúčame
Najpredávanejšie produkty
Horúci nápoj s príchuťou citróna je liek proti chrípke a prechladnutiu, ktorý obsahuje tri liečivá: paracetamol,…
16,49 € 14,02 €
Liek patrí do skupiny liekov nazývanej nesteroidové protizápalové lieky (NSAIDs). Potláča zápal, tlmí bolesť a znižuje…
6,19 € 5,29 €
Liek sa používa na základe poznatkov uvedených v Materia Medica Homeopatica. Podporný homeopatický liek na liečbu…
37,49 € 31,89 €
Dezinfekčný účinok medvedice lekárskej (Uvae ursi folium) je v čajovine vhodne doplnený ďalšími zložkami, ktoré zvyšujú…
3,19 € 2,79 €
Na lokálne ošetrenie traumaticky zapríčinených bolestí a zápalov šliach, svalov, väzov horných a dolných končatín …
11,79 € 10,09 €
Najnovšie produkty
Liek spôsobuje zúženie zápalom rozšírených ciev nosovej sliznice, čo vedie k zmenšeniu opuchu sliznice a k uvoľneniu…
7,09 €
Výživový doplnok vo forme sypkej zmesi s obsahom magnézia (horčíka) a vitamínov B6 a C, so sladidlami.
9,79 € 8,39 €
Prírodný gél z morských rias -Seamoss, či Írsky mach - morská riasa so širokou škálou prírodného zdroja minerálov a…
25,00 € 19,00 €
Teraz v akcii
Liek Sinupret uvoľňuje hustý (väzký) hlien pri všetkých ochoreniach dýchacích ciest, ktorý sa nemôže dostatočne alebo…
8,39 € 7,13 €
Liek je lokálne pôsobiace preháňadlo, ktoré spôsobuje stimuláciu črevných pohybov a zmäkčenie stolice. Používa sa u…
5,79 € 3,99 €
Výživový doplnok, nórsky rybí olej z tresčej pečene získaný z divo žijúcich nórskych arktických tresiek. Je kombináciou…
20,59 € 14,49 €
Kaloba® je rastlinný liek, ktorý patrí do farmakoterapeutickej skupiny prípravkov používaných pri nachladnutí a kašli.…
8,39 € 7,13 €
Liek na ochorenia pečene. Používa na zlepšenie subjektívnych zdravotných ťažkostí, ako je nedostatok chuti do jedla,…
15,19 € 10,79 €
Hodnotenie obchodu

Facebook