GENERICA B-komplex forte plus

tbl eff 1x20 ks

- 15 % skladom do 48 h GENERICA B-komplex forte plus

B-komplex je súhrnné označenie pre vitamíny skupiny B, ktoré patria medzi vitamíny rozpustné vo vode.

  • Vitamín B1 prispieva k správnemu fungovaniu nervového systému a správnej funkcii psychiky. Napomáha aj k správnej látkovej premene dôležitej pre tvorbu energie a k správnej funkcii srdca.
  • Vitamín B2 prispieva k zachovaniu zdravých slizníc, k udržaniu dobrého zraku a zdravej pokožky. Napomáha k správnej látkovej premene železa a k udržaniu zdravých červených krviniek. Prispieva aj k správnemu fungovaniu nervového systému, k správnej látkovej premene dôležitej pre tvorbu energie a k zníženiu vyčerpania a únavy.
  • Vitamín B6 prispieva k správnemu fungovaniu nervového systému a správnej funkcii psychiky. Napomáha k normálnej látkovej premene bielkovín a glykogénu, k správnej tvorbe červených krviniek a správnemu fungovaniu imunitného systému. Prispieva k správnej látkovej premene dôležitej pre tvorbu energie a k zníženiu vyčerpania a únavy.
  • Vitamín B12 prispieva k správnej tvorbe červených krviniek, k správnemu fungovaniu imunitného systému, k správnej látkovej premene dôležitej pre tvorbu energie a k zníženiu vyčerpania a únavy. Napomáha aj k správnemu fungovaniu nervového systému a správnej funkcii psychiky.
  • Biotín prispieva k udržaniu zdravých vlasov, zdravej pokožky a k zachovaniu zdravých slizníc. Napomáha aj k správnej látkovej premene dôležitej pre tvorbu energie, k správnemu fungovaniu nervového systému a správnej funkcii psychiky.
  • Niacín prispieva k zachovaniu zdravých slizníc a k udržaniu zdravej pokožky. Napomáha aj k správnemu fungovaniu nervového systému a správnej funkcii psychiky. Prispieva k správnej látkovej premene dôležitej pre tvorbu energie a k zníženiu vyčerpania a únavy.
  • Kyselina listová - aby telo dokázalo kyselinu listovú využiť, musí ju metabolizovať na aktívnu formu, tzv. folát. Folát prispieva k správnej syntéze aminokyselín, zohráva úlohu v procese delenia buniek a prispieva k rastu zárodočných tkanív počas tehotenstva. Napomáha aj k správnej tvorbe krvi, k správnemu fungovaniu imunitného systému, k zníženiu vyčerpania a únavy a správnej funkcii psychiky.
  • Kyselina pantoténová prispieva k zdravej duševnej výkonnosti, k správnej látkovej premene dôležitej pre tvorbu energie a k zníženiu vyčerpania a únavy. Napomáha aj k správnej syntéze a látkovej premene steroidných hormónov, vitamínu D a niektorých neurotransmiterov.
  • Vitamín C prispieva k ochrane buniek pred oxidačným stresom, k správnemu fungovaniu imunitného systému, k správnej látkovej premene dôležitej pre tvorbu energie a k zníženiu vyčerpania a únavy. Napomáha aj k správnej tvorbe kolagénu a k správnej funkcii krvných ciev, ďasien, pokožky, zubov, chrupaviek a kostí. Zvyšuje vstrebávanie železa.
  • Zinok prispieva k ochrane buniek pred oxidačným stresom a správnemu fungovaniu imunitného systému, k správnej látkovej premene sacharidov, mastných kyselín, vitamínu A a k udržaniu dobrého zraku. Je prospešný aj pre udržanie zdravých kostí, vlasov, nechtov a pokožky. Napomáha k správnej syntéze DNA a bielkovín. Prispieva k udržaniu normálnej hladiny testosterónu v krvi u mužov, zároveň aj k plodnosti a správnej reprodukčnej funkcii.

Viac na adcc.sk

3,39 €
3,99 €
cena platí len pre internetový predaj
Kód produktu: d012986
EAN: 8588003769282
Značka: Generica
Vek: >12 rokov
Farmakologická skupina: Doplnok stravy
Originálny názov: GENERICA B-komplex forte plus tbl eff 1x20 ks
Na čo je doplnok: Na podporu imunity, Na nervy a stres, Na energiu, Na psychickú vyrovnanosť, Na ochranu pred oxidačným stresom, Na únavu a vyčerpanie
Cesta podania: Perorálne - prehĺta sa
Pre: Pre deti, Pre dospelých
Forma: Šumivé tablety
0
0% zákazníkov odporúča produkt
5
4
3
2
1
K produktu odporúčame
Najpredávanejšie produkty
Aceklofenak má analgetický (pôsobiaci proti bolesti), protizápalový a protireumatický účinok. Aceklofenak vo forme…
7,49 € 6,39 €
Liek patrí do skupiny liekov nazývanej nesteroidové protizápalové lieky (NSAIDs). Potláča zápal, tlmí bolesť a znižuje…
6,19 € 5,29 €
Acyclovir STADA je účinný na liečbu infekcií (pri prvej infekcii aj pri opakovaným infekciách) vyvolaných vírusom…
10,19 € 8,66 €
Liek sa používa na základe poznatkov uvedených v Materia Medica Homeopatica. Podporný homeopatický liek na liečbu…
37,49 € 31,89 €
Horúci nápoj s príchuťou citróna je liek proti chrípke a prechladnutiu, ktorý obsahuje tri liečivá: paracetamol,…
16,49 € 14,02 €
Najnovšie produkty
CeraVe Obnovujúci krém na nohy na suchú pokožku, 88ml
14,49 € 12,39 €
CeraVe hydratačná čistiaca emulzia na normálnu až suchú pokožku, 473ml
19,49 € 16,59 €
Teraz v akcii
 Dulcolax je lokálne pôsobiace preháňadlo, ktoré vyvoláva stimuláciu peristaltiky hrubého čreva a zmekčenie stolice.…
6,39 € 4,49 €
Účinný a dobre tolerovaný prípravok s obsahom prémiových štandardizovaných prírodných extraktov z bergamotu a artičoky,…
55,29 € od 36,48 €
Výživový doplnok pre deti od 1 roka, nórsky rybí olej z tresčej pečene získaný z divo žijúcich nórskych arktických…
20,59 € 14,49 €
Výživový doplnok na na redukciu cholesterolu. Obsahuje prémiové štandardizované prírodné extrakty bergamotu a artičoku,…
23,89 € 15,99 €
Zdravotnícka pomôcka, ktorá pomáha pri liečbe nechtovej plesne. Obsahuje zložky, ktoré prenikajú do povrchu nechtu a…
14,50 € od 12,96 €
Hodnotenie obchodu

Facebook